Inhuurvormen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De juiste kandidaat 
U bent op zoek naar personeel? Vertel ons wat u zoekt en wij gaan direct aan het werk. Of het nou gaat om een student, ervaren professioneel. Tijdelijk of vast. Emasa zorgt voor de juiste kandidaat op het juiste moment.

Uitzending

Wij nemen het werkgeverschap van u over zowel juridisch als administratief. Als feitelijke werkgever houdt u meer tijd over voor de onderneming.

Bij uitzenden stellen wij personeel aan de feitelijke werkgever ter beschikking tegen een vooraf afgesproken uurtarief en op basis van flexibiliteit. Als feitelijke werkgever bepaalt u zelf wanneer en voor hoelang u personeel nodig heeft.

De redenen om flexibel personeel in te zetten kunnen heel divers zijn, bijvoorbeeld tijdens de vakantieperiode of ziekmeldingen.

Samenwerking met ons uitzendbureau is een perfecte manier om te kunnen voorzien in plotselinge personeelsbehoefte. U beschikt binnen een handomdraai over gemotiveerde en flexibele arbeidskrachten.

Detacheren

Wij zijn gespecialiseerd in het detacheren van personeel. Detacheren is het onderbrengen van personeel/werknemers bij derden gedurende een vaste periode of op project basis. Bij detachering staat de werknemer bij ons op de loonlijst.

Om de juiste kandidaat te detacheren laten wij ons goed informeren over uw bedrijf, bedrijfscultuur en de te vervullen functie. Door dit te doen zijn wij in staat zijn de juiste expertise en persoonlijkheid vast te stellen en een gepaste match maken.

Werving en selectie

U bent opzoek naar personeel die u vast in dienst wilt nemen maar hebt geen tijd om dit zelf te doen? Het is dan mogelijk om dit aan ons uit te besteden. Samen met u stellen wij een functieprofiel op, waarmee wij gelijk het werving en selectieprocedure voor u opstarten.

De procedure bestaat uit een voorselectie waarna geschikte eindkandidaten aan u worden voorgesteld, uiteraard hebben wij met alle kandidaten een persoonlijk gesprek gehad.

Mocht één van de kandidaten in aanmerking komen, dan mag deze gelijk bij u in dienst en betaalt u aan ons een vooraf afgesproken toeslag. Voldoen geen van de kandidaten aan uw vereisten dan hoeft u niets te betalen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.