Voor werkgevers

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

U heeft een onderneming in de zorg en bent op zoek naar mensen? Dat komt goed uit. Wij beschikken over duizenden potentiële kandidaten voor uw onderneming. Liever direct contact? Bel ons dan:  06 – 861 869 13

Over emasa

Emasa.nl is een online uitzendbureau gespecialiseerd in de zorg. Wij voorzien zorg organisaties in heel Nederland van uitzendkrachten/flexwerkers. Door onze goede online positionering zijn wij instaat zowel kleine als grote zorgorganisaties snel te voorzien van goede en goedkope personeel in de zorg.

Onze backoffice wordt verzorgd door onepayroll, zo bent u als inlener/bedrijf ervan verzekerd dat wij voldoen aan alle wettelijke eisen als uitzendbureau.

Meer over Emasa

Inhuurvormen

De juiste kandidaat is belangrijk. Wij zetten daarom alles op alles om deze voor u te vinden. Tijdelijk of vast, student of een professional. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij de volgende inhuurvormen aanbieden:

Werving & Selectie
Uitzending
Detachering

Meer over inhuurvormen

CV Database

Emasa beschikt over enkele duizenden geschikte kandidaten binnen de zorg branche. Mocht u liever zelf direct contact opnemen met één van onze kandidaten dan is dit ook een mogelijkheid.

U krijgt direct inzage in ons bestand van CV’s na aanschaf van een abonnement. Voor meer informatie en tarieven klikt u op de onderstaande link.

Tarieven bekijken

Vertel ons waar u naar op zoek bent

Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Het aanmelden van uw vacature is geheel vrijblijvend.

  • Gegevens vacature

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, png, docx, docs, xml, csv, doc, txt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hulp nodig of vragen?
Heeft u hulp nodig met het aanmelden van uw vacature of heeft u vragen? Bel ons dan gerust: 06 – 861 869 13

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.